SZÍN-TÁR 2017

Az eseményen – a hagyományoknak megfelelően - három ország öt egyeteme képviselteti magát: Kecskeméten mutatják be vizsgaelőadásaikat a budapesti, kaposvári, marosvásárhelyi, kolozsvári és újvidéki színművészetisek. A találkozó nyitónapján a filmeké lesz a főszerep: a Színház- és Filmművészeti Egyetem filmes hallgatóinak vizsgamunkái a Kamaraszínházban lesznek láthatók március 21-én 17 órától.

Közkívánatra idén először bérlettel is megtekinthetők a produkciók. A négy alkalomra szólóbérlettel a következő előadásokat láthatják nézőink: 1089 (Színház- és Filmművészeti Egyetem), Bernarda Alba háza (Kaposvári Egyetem), Valaminek a második része (Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem), valamint egy szabadon választható előadás.

A vizsgafilmek vetítése ingyenes program, díjtalan jegyek igényelhetők a Színház jegypénztárában.

A találkozót off-programok kísérik végig. Ilyen lesz az Újvidéki Egyetem To be continued című előadása, és két alkalommal megtartott mozgás kurzus, a Duda Éva Workshop.

Az esemény a kecskeméti Tavaszi Fesztivál programsorozatának része. Fő támogatónk: a Nemzeti Kulturális Alap és a Magyar Művészeti Akadémia.

      -