Színházat vegyenek! díj

Kedves Pályázók!


Köszönjük a beérkezett nevezéseket, pályázatokat!


A szavazás menete:

A szavazás május 22-én indul, és május 28 - án 12.00 óráig tart. Szavazni csak azok tudnak, akik legalább egy kategóriában indultak a pályázaton, saját nevezésekre szavazni nem lehet.

Minden intézményből egy kijelölt munkatárs regisztrálhatott a feltöltő és szavazó felületre. Ő töltötte fel a pályaműveket és ő szavaz az intézmény nevében. Egy szervezet kategóriánként egy szavazatot adhat le. Minden kategóriában meg kell jelölni egy legjobbnak ítélt nevezést.

A szavazás nem nyílt közönségszavazás, a pályázatra regisztrált színházak és szakmai szervezetek egymás munkáiból választják ki a legjobbakat.


Szavazatszámok:

Az egyes nevezésekhez leadott szavazatok számát – így a saját intézményhez tartozó szavazatokat is - mindenki akkor látja, amikor egy adott kategóriában leadta a voksát.


Holtverseny esetén – egy kategóriában szavazatszám egyezés – az nyer, aki több kategóriában nyújtott be jelölést. Ha még így is fent áll a holtverseny, akkor a pályázatot kiíró Magyar Teátrumi Társaság 6 tagú zsűrije, a Színházba mentem! kampány arcai –Rúzsa Magdolna, Varga Kata, Kovács András Péter, Kiss Gergely, Kristóf Krisztián, Lackfi János- döntenek. 


Nyeremények:

Minden kategória-győztes nyereménye egy-egy 150 000 forint értékű Facebook kampány.

A nyereményt a színház az általa meghatározott időszakú és témájú kampánycélra fordíthatja, melynek lebonyolítása a Magyar Teátrumi Társasággal egyeztetve történik.
A nyertesek továbbá közösen részt vesznek egy 2 napos színházi marketing műhely képzésen. A képzés célja, hogy a nyertes színházak saját intézményükre szabottan kapjanak a mindennapi gyakorlatukba beépíthető hasznos, gyakorlati tudást. A tréning a konferencia inspiratív előadásaira épít, annak témáiban is ad mélyebb ismereteket.  

A képzésre 2 napos szervezésben - 1 éjszaka szállással, ellátással – kerül sor. A nyertes színházak 2 fő résztvevőt küldhetnek. Várható időpont: 2017. október.

A díjak kiosztására 2017. június 8-án a Színházat vegyenek! marketing konferencián kerül sor.