Színházba mentem! - Nyertem!

Kedves Színházbarátok!

Színházba mentem! szólt az elmúlt hetekben játékunk szlogenje. Kerestük az ország legegyedibb, legcsinosabb színházba járóit. Köszönjük a felhívásra beérkezett fotókat, egyedi és páros nevezéseket. Az ősz folyamán folyamatosan lehetett szavazni az érvényes képekre a Facebookon és a Színházba mentem! weboldalán. A nyertest a 2016. december 31. éjfélig beérkezett szavazatok alapján hirdetjük ki.

A játékszabályban rögzítettek alapján, mely szerint a legtöbb szavazatot kapó érvényes fotó nyer – Kozma Károly végzett az élen 2 800 lájkkal. Nyereménye 1 db 2 főre szóló meghívás a Pécsi Országos Színházi Találkozóra - a fesztivál programjain való ingyenes részvétellel, szállással, étkezéssel.

A játék külön díját Rappál Andra kapja, aki szoros versenyben végül 2600 szavazattal zárta a játékot. A verseny egyik fontos célja a fotós játékon keresztül a magyar nyelvű színjátszás és a hazai színházba járás népszerűsítése volt, ezért kiemelten köszönjük, hogy szavazótáborával a hazai és határokon túli magyar lakta települések színházbarátait szólította meg. Nyereménye két főre szóló meghívás a Magyar Teátrum Színházi Sátor vendégeként a Tusványos 2017. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényre. A meghívás tartalmazza a szállást reggelivel és az egyéb programokon történő ingyenes részvételt.

Külön díjat adunk Barna Lottinak, aki 1300 szavazatával szintén kiemelkedően sok színházbarátot vagy leendő színházlátogatót ért el, és Maczelka Viktóriának, aki egyedi „backstage” fotójával indult a szavazatokért. Nyereményük egy-egy páros színházi bérlet a szinhazbamentem.hu oldalon feltüntetett, a játékban résztvevő színházak egyikébe, valamint egy Színházba mentem! ajándékcsomag.

Díjazzuk továbbá és köszönjük, hogy játékban voltak azok a résztvevők, akik megosztásaikkal, szavazatgyűjtésükkel szintén a hazai közönség körében hirdették, hogy színházba járni jó. Nyereményük egy-egy Színházba mentem! ajándékcsomag.  

A nyertesekkel e-mailben is felvesszük a kapcsolatot.
A nyeremények készpénzre nem válthatóak és másra át nem ruházhatóak!

Mindenkinek gratulálunk!

 a Magyar Teátrumi Társaság és a Színházba mentem! csapata