A 2017-es év nyertes pályázatai

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatáé lett az év legjobb színházi plakátja és kiadványa, a budapesti Maladype Színházé a legjobb színházi weblap, a Vígszínházé a legjobb közösségi oldal, a Békéscsabai Jókai Színházé pedig a legjobb büfé és a legjobb színházi szék. A díjra 2017-ben is hat kategóriában lehetett nevezni. A kéthetes jelölési időszak alatt összesen 121 pályázat érkezett 43 színháztól.


A 2017-es évad legjobb színházi plakátja: 

Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulat


A 2017-es év legjobb színházi kiadványa:  

Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulat

JÁTÉK A TITKOKKAL | Nem szokványos arcképcsarnok a Tompa Miklós Társulat jelenlegi színművészeiről (2016/2017-es évad)

Szerkesztő: Keresztes Attila művészeti igazgató
Fotók: Hodgyai István (Hotdog)

Lapozható változat:
https://www.yumpu.com/hu/document/view/58525497/jatek-a-titkokkal

A 2017-es évad legjobb színházi weboldala:

Maladype Színház

A Maladype Színház támogatásokból létrejött kétnyelvű (magyar-angol) honlapjának dizájnját Sztranyák Zsófia, a MOME frissen végzett grafikusművésze tervezte. A honlapon a színház összes eddigi előadása, társulati tagja és vendégművésze megtalálható, bemutatóink és programjaink leírásai, képei, videói és kritikái saját digitális archívumunkban kutathatók. Támogatóinkat online támogatási lehetőségek várják, közönségünk szorosabb kapcsolódási igényeit a honlapon Maladype-shop és online aukció elégíti ki, partnereink megtekinthetik hazai és nemzetközi turnéinkat magyarországi és világtérképeinken és helyet kapott egy kreatív Prezi-prezentáció is a Maladype Színház felépítéséről és működéséről.

www.maladype.hu


A 2017-es évad legjobb színházi közösségi oldala:

Vígszínház

A Vígszínház a legnépszerűbb közösségi oldalon, a Facebookon közvetlenül kommunikál nézőivel: az előadás-ajánlók és az aktuális hírek mellett számos olyan vizuális tartalmat oszt meg, aminek segítségével közelebb hozza közönségét a színház világához, betekintést nyújt a kulisszák mögé. Az élő bejelentkezések (Víg Live magazinműsor, Vígmajális és egyéb rendezvények közvetítése), a különböző alkalmakra készített videók (pl. karácsonyi mannequin challenge, születésnapi köszöntések), videó-sorozatok (pl. az Egy nap című sorozat), a backstage fotók és művészeink selfie-jei napi több tízezres elérést generáltak a 2016/2017-es évadunkban is. A Youtube csatornánkon megosztott A Pál utcai fiúk „Mi vagyunk a Grund” című dalához készült videoklip pedig nézettségi rekordot döntött közel 350 ezer nézővel. https://www.facebook.com/vigszinhaz/


A 2017-es évad legjobb színházi széke:

Békéscsabai Jókai Színház


A 2017-es évad legjobb színházi büféje:

Békéscsabai Jókai Színház