Nyáron is játszik a Veszprémi Petőfi Színház

 balatonfüredi Anna Grand Hotel Mediterrán udvara különleges szabadtéri színházi helyszínt biztosít, ahol csillagos ég alatt tekinthetik meg előadásainkat mindazok, akik nyáron is színházba vágynak. A „Múlnak a gyermekévek...” című zenés utazást, valamint a Tokaji aszút nagy sikerrel, pótszékes teltház előtt játszotta a társulat. A Tokaji aszú Egerben is meghódította a közönséget. 
Nagy megtiszteltetés színházunknak, hogy Vácott, az ötödik alkalommal megrendezett VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó nyitóelőadásaként július 5-én Ingmar Bergman Az utolsó sikoly című produkciónkat hívták meg. A rendezvénysorozat első előadására érkező színházszerető nézők megtöltötték a házat és elismerő tapssal fogadták színházunk bemutatkozását.
A nyár további részében Balatonfüreden augusztus 2-án 20 órától újra megtekintheti a közönség a Tokaji aszú című zenés játékot. (jegyinfo: jegyiroda@petofiszinhaz.hu)
A Bob herceg című operett július 15-én Egerben kerül bemutatásra, míg a My Fair Lady-t július 29-én Balatonföldváron, a Család ellen nincs orvosság című vígjátékot augusztus 4-én Tihanyban játssza társulatunk. 
Találkozzunk nyári előadásainkon is!