Belemenős, bátor színésznők

Egy megfelelő kanapét akartak vásárolni a helyi kórháznak, amelyben elüldögélhetnek azok a családtagok, akik kemoterápiás kezelésre kísérik a rokonukat. Annie, Chris és a többiek – a helyi nőegylet tagjai – soha nem látott üzleti és világsikert arattak a saját egyleti naptárukkal, amelyben ők maguk pózoltak. Mégpedig meztelenül! A történetüket meséli el a NAPTÁRLÁNYOK.

Hegyi Barbara, Igó Éva, Tóth Enikő, Udvarias Anna, Bede-Fazekas Annamária, Benkő Nóra, Soltész Bözse, továbbá Dániel Vali, Tóth Éva és Gáspár Kata – ez a Naptárlányok női csapata a Magyar Színházban. A férfiak Tahi József, Bede-Fazekas Szabolcs, Pavletits Béla, Szatmári Attila, Ágoston Péter.

Régen nem látott nagy-női-csapat szerveződik azért, hogy szívhez szóló színházi előadás szülessen. Női energiákkal, humorral, érzelemmel, indulatokkal. Belemenős, bátor színésznők készülnek elkápráztatni a Magyar Színház nézőit. Nem akarjuk elkiabálni, nem is fogjuk, de ….. látjuk, amit látunk! Aztán majd hamarosan a nézők is. A bemutató szeptember 29, a rendező: Tallós Rita

színlap itt található, a képek az olvasópróbán készültek, fotó: Zsigmond László.