90 decibel hírek

Természetesen folytatódik a narrált mozi sorozat: minden hónapban egy-egy filmet tekinthetnek meg. Ezúttal három programra szeretnénk felhívni figyelmüket.

Narrált mozifilmek

Szeptember 24., vasárnap,  16 óra, ART CINEMA + CAFE
(Cím: Erzsébet krt. 39., a nagykörút és Dob utca sarka)
FÁCÁNGYILKOSOK (dán krimi, thriller)
Jegyár: 900.-Ft

Egy tóparti nyaralóban brutálisan meggyilkolnak egy fiatal ikerpárt. A nyomok alapján a rendőrség egy helyi bentlakásos iskola gazdag és befolyásos családból származó diákjai között keresi az elkövetőt, mivel azonban a bizonyítékok nem perdöntőek, vádemelés nélkül a lezáratlan ügyek közé kerül az akta. Az elfekvő ügyekkel foglalkozó Q-ügyosztály 20 évvel később újra foglalkozni kezd az esettel. Carl Morck nyomozó és társa beleássa magát az ügybe, és hamar rájönnek, hogy a bűncselekmény körül valami bűzlik. A meglévő nyomok egy, a testvérpár meggyilkolásával egy időben eltűnt lányhoz vezetnek, ám hamar kiderül, hogy nem csak a nyomozók próbálják elszántan felkutatni a nőt, hogy a hiányzó információkat megszerezzék tőle. Az ország három legbefolyásosabb köreiből néhányan szintén kétségbeesetten kutatnak az utcán élő nő után, mert olyan tudás birtokában van, ami egy életre tönkreteheti őket. A hajtóvadászat kezdetét veszi.

Október 22., vasárnap, 16 óra, ART CINEMA + CAFE
BÉBIBUMM (francia vígjáték)
Jegyár: 900.-Ft

Avril felnőni képtelen anyja nárcisztikus személyiségétől szenved, úgy érzi, mintha nem is anyja, hanem egy rakoncátlan lánya lenne. A helyzet akkor sem változik, amikor Avril terhes lesz. Anyja ugyanis erre is képes rálicitálni: bár a véletlennek köszönhetően, de ő is teherbe esik. Anya és lánya így együtt néz az áldott hónapok elé.

VAKTÚRA No.5.
Hosszú hétvége Bécsben
Tervezett időpont: október 27-29.
Programok: 
1. A bécsi kurtizánok nyomában (tematikus gyalogtúra Bécs belvárosában)
2. Bécs egyik történelmi sörfőzdéjének meglátogatása és a tradícionális sörfőzés megismerése.
3. Látogatás Schönbrunnba, a Habsburgok világhírű palotájába. A császári család életének megismerési egyedi és rendhagyó tapintható tárlat segítségével, majd a palota kertjének bejárása.
4. Gasztro élvezetek Bécs legjobb Wiener Schnitzel éttermében.

Maximális létszám: 18 fő
Ár: 70.000.-Ft, mely magába foglalja a szállást kettő éjszakára reggelivel belvárosi hotelben, a tematikus városnézést, a belépőket a sörfőzdébe és Schönbrunnba, valamint egy Wiener Scnitzelt.
Jelentkezési határidő: szeptember 30.

A programokról bővebb információ a 06 20 958 8688-as telefonszámon kérhető.