Megtelt a színház, kivetítőn nézték az előadást Zentán

A Magyar Teátrumi Társaság második alkalommal hozta tető alá a Teátrum Neked! Zentai Teátrumi Napok rendezvénysorozatot. A szervezők legfontosabb célkitűzése a színházszeretet fenntartása, erősítése, valamint a magyar nyelv és kultúra ápolása. A szakmai szervezet az elmúlt tíz évben csaknem 80 produkciót vitt el Erdélybe és a Vajdaságba.

A négynapos fesztiválon délelőtt a kicsiké volt a Zentai Magyar Kamaraszínház, este pedig a felnőttek ülhettek be egy-egy darabra. A Békéscsabai Jókai Színház, kaposvári Csiky Gergely Színház, budapesti Turay Ida Színház produkciója mellett a Veszprémi Petőfi Színház és székesfehérvári Vörösmarty Színház közös előadását, a Hargitai Iván által rendezett Jövőre veled, ugyanitt című romantikus vígjárékot is megnézhették az érdeklődők. 

Néző pedig volt bőven, zsúfolásig megtelt a színházterem, éppen ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy egy külön teremben kivetítőn is mutatja az előadást. A produkció végén szűnni nem akaró, óriási tapsot kapott Váradi Eszter Sára és Keller János, akik a kivetítő terembe szorult nézők előtt is meghajoltak, meghatódva mondtak köszönetet, hogy ebben a nem megszokott környezetben is megnézték a darabot.