Sikeres évadot zárt a Turay Ida Színház!

Véget ért a 2017/2018-as évad a Turay Ida Színházban!
Színes, izgalmas évad van a hátunk mögött látványos bemutatókkal, különleges programokkal.
Színházunk 374 előadást játszott, 113 524 néző előtt.
Köszönjük, hogy minket választottak!

A Gór Nagy Mária Színitanoda végzős növendékei idén is a Turay Ida Színház színpadán mutatták meg tehetségüket. Öt vizsgaelőadással készültek, melyeket június 9-én és 10-én láthatott a közönség. Ezt követően immár hagyományszerűen, idén harmadszor készültünk a nyár elején előadásokkal. A férfiak a fejükre estek! és a Szellem a spájzban című fergeteges vígjátékokkal biztosítottuk a kellemes kikapcsolódást a júniusi estéken.


Bár kőszínházunk a nyárra bezárja kapuit, a munka nem áll meg!


Színházunk társulata a júniusi és a júliusi hétvégékre az Egervári Várkastélyba költözött, ahol 11 estén át várjuk az érdeklődőket változatos előadásokkal.


Júniusban a Cigányprímást, az Indul a bakterházat, a Csakazértis szerelmet és az Égben maradt repülőt láthatta a közönség. Júliusban eddig a Turay Ida Színház nemrég bemutatott operettjét, a Zsuzsi kisasszonyt, majd A medve nem játék! című székely humorban gazdag előadást láthatták.


A tavalyi év nagy sikerének köszönhetően július 13-án és 14-én A férfiak a fejükre estek! című zenés vígjátékra várjuk a szabadtéri előadások kedvelőit.


Július 1-jén került megrendezésre a „Magyar családok a damaszkuszi keresztény gyermekekért“ elnevezésű jótékonysági gála a Turay Ida Színházban a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének a szervezésében.

A jótékonysági gálán, melyen Fekete Péter államtitkár mondott beszédet, 1000 szíriai gyermek, köztük 100 fogyatékossággal élő fiatal nyári táborozására gyűjtöttek adományokat Szíria egy biztonságos zónájában. Eddig 5.686.218 Ft gyűlt össze, melyet Naim Gharbi esperes atyának utalnak át, aki a tábort szervezi. Augusztus elején Tihanyba látogatunk. A Bujtor István Színpadon két előadás lesz látható: augusztus 4-én A férfiak a fejükre estek!, augusztus 11-én pedig a Hazudni tudni kell! Mindkét előadás 20:00-kor kezdődik.

A Csak kétszer vagy fiatal! című előadással a Szarvasi Vízi Színházba utazik társulatunk. Színészeink augusztus 17-én 20:30-ra várják a nézőket. Augusztus 20-án Budapesten, a Golgota téren készülünk ünnepi műsorral. A nyáron sem feledkezünk meg a gyermekekről sem, augusztus 26-án a Kálvin udvaron láthatják 17 órától a Suszter manói című táncos mesejátékot. Szeptember 8-án idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Tündértalálkozó. Egész nap ingyenes gyermekprogramokkal készülünk a kicsiknek a Kálvária téren, este pedig színészkoncerttel kedveskedünk a felnőtteknek.

Sok szeretettel várjuk Önöket a nyári programjainkra is, és reméljük, szeptembertől a Turay Ida Színházban is találkozunk!