Valentin napi romantikus vígjáték a Pinceszínházból! - Még egyszer, veled, ugyanitt - hétfő éjfélig megtekinthető

A nagy sikerű Jövőre, veled, ugyanitt című darab folytatásában - a fiatal és a középkor első évtizedei után  - tovább követhetjük Doris és George történetét. A titkos szeretők nem mindennapi szerelme kiállta az idők próbáját. Öröm és bánat, születés és halál, betegség és egészség egyaránt szegélyezte kapcsolatuk rögös útját. Külön világban és más helyzetben zajló életük, évente csupán egyszer, egy hétvége erejéig kapcsolódik össze egy szállodai szoba falai között, immár évtizedek óta. Lehet, hogy pont ez a kapcsolatuk tartósságának titka? Az idő múlását azonban ők sem úszhatják meg.


Vándor Éva és Harmath Imre színművészek számára pikáns helyzetet teremt Bernard Slade darabja, hiszen a magánéletükben 33 éve házasok, a színpadon ugyanakkor egy régóta fenntartott, világtól elrejtett szeretői viszony titkait tárják elénk.


Az előadás időtartama 2 óra 1 szünettel.

A felvétel február 14-én vasárnap 10.00 órától február 15-én hétfőn éjfélig elérhető, azon belül bármikor elindítható  és megtekinthető.


Jegyvásárlás:

https://online-pinceszinhaz.jegy.hu/#/event/bernard-slade-meg-egyszer-veled-ugyanitt/4a096a12-4975-4a38-b9df-e73730ea068e


Doris:Vándor Éva

George:Harmath Imre  

Fordította:Debreczeni Júlia

Jelmeztervező:Húros Annamária

Ügyelő:Szegi-Varga Márton

Súgó:Fitos Réka

Fodrász:Holluby Eszter

Rendezőasszisztens:Bali V. Gergő  

Rendező:Gulyás Hermann Sándor