Yasmina Reza Bella Figura című darabjának online premierje február 27-én 19 órától látható - VígSTREAMház

Két pár és egy anyós. Szeretők és házasok. Egy titkos romantikus vacsora és egy sokadik születésnap. Yasmina Reza darabjában a hétköznapok magával ragadó humora, a mindannyiunk számára ismerős abszurd véletlenek és az emberi kapcsolatok szövevényes hálója áll a középpontban. Boris épp odaviszi vacsorázni a szeretőjét, ahol a felesége legjobb barátnője ünnepli az anyósa születésnapját. Hogyan végződhet egy ilyen este? Pezsgő, tengeri sün és kagyló keveredik vágyakkal, álmokkal és csalódásokkal ebben a sírós-nevetős darabban, amelyet Török Ferenc filmrendező állít színpadra.


Yasmina Reza Bella Figura című darabjának online premierje február 27-én 19 órától látható, Yvonne szerepében Halász Judittal. 


„Yasmina Reza kiemelkedően jó francia szerző. Remek színészekkel dolgozom együtt, mindenki tökéletesen teszi a dolgát, így bízom benne, hogy az előadásunk nagy siker lesz. Régen vettem részt ennyire nagyszerű próbafolyamatban. Kiváló hangulatban telnek a próbák, és úgy gondolom, ez a végeredményen is látszani fog. Török Ferenc remek rendező, nagyon jól közelített a darabhoz és ha használhatom ezt a kifejezést, hozzánk is. Fantasztikus összhang van közöttünk a próbákon.
Szilágyi Brigitta rendezőasszistenssel most dolgozom először együtt. Szerintem még sosem találkoztam a pályám során ilyen jó asszisztenssel. Meg kell még, hogy említsem Füzér Anni kitűnő jelmezeit is. A szereplők hiába vannak a legtöbbször hétköznapi szituációkban ábrázolva, a ruhák mégis nagyszerűen kifejezik a karakterüket.
A darab tele van komikus elemekkel, ezért már nagyon várjuk, hogy végre közönség előtt is játszhassuk, hiszen az ő reakcióik nagyon sok mindenben fognak minket segíteni. Nagyon sok támogatást kapunk Török Feritől is, de természetesen a nézők még mindig hiányoznak az előadásból.” - meséli a színésznő.

Az előadásra jegyet vásárolni szombaton 17:50-ig van lehetőség.

fotók: Dömölky Dániel