Folk-rock koncerttel érkezik Rátóti Zoltán és zenekara a Pinceszínházba

Rátóti Zoltán színész-énekes második lemezének, a Köztünk marad bemutatójára készül klubzenekarával november 12-én, szombaton este a Pinceszínház Vers a Színházban című sorozatában.

Rátóti Zoltán második nekifutásra is maradt a jól működő receptnél: a szövegeket most is Müller Péter Sziámi írta Rátóti zenei ötleteihez. A jól bevált zenésztársakból álló triója – melynek Juhász Gábor gitáros és Restás Gergő ütőhangszeres a tagjai még – most kiegészül Becze Gábor bőgőssel is a Kalákából.

A rockot persze úgy kell érteni, mint a folk gitárzenekaroknál: a trubadúrének és az akusztikus gitár a főszereplő, Juhász Gábor elektromosa most is inkább a jazzes, úszós effektes, már-már ambientes szőnyeget adja pasztelles atmoszférát festve. És milyen jó, hogy így semmi szükség külön billentyűsökre, a hangzástér nem csak a hibátlanra csiszolt akusztikus megszólalásból adódó csillogó fényekben pompázik, de opálos jellegével azt a fajta melankóliát is ki tudja teljesíteni, ami nélkül ez a fajta zeneiség tán nem is lenne igazán hiteles.

Rátóti Zoltán nagy formátumú dalszerző, saját jogán ott a helye a legjobbak között, és nem túlzás azt mondani: világviszonylatban is.

Jegyár: 1200 forint

Ferencvárosi lakosoknak (lakcímkártya bemutatása esetén) 20%, hatvan év feletti kerületi nyugdíjasok számára további 10% kedvezmény! A kedvezményes jegyek a Pinceszínház pénztárában vásárolhatóak meg személyesen!

Internetes jegyvásárlás:

http://pinceszinhaz.hu/jegyek/jegyvasarlas.html