Nyerjen budapesti színházi hétvégét Szabadtéri-bérlettel!

Egy hete indította népszerű, elsősorban szegedi nézőknek szóló, karácsonyi bérletakcióját a Szabadtéri Játékok, és a hűséges Dóm téri közönség máris rengeteg kombinált belépőre csapott le. Volt, aki abban a pillanatban a Fesztivál Jegyirodához sietett, ahogy kihirdették a hatféle, változatos konstrukciót.

Idén is olyan párosításokat hirdetett meg a Szabadtéri, amelyek a teljes műsort lefedik. Egyszerre válthatjuk meg például az elmúlt évadok két legnagyobb musicalsikerére, a Mamma Mia!-ra és az Ének az esőbenre szóló tiketteket is - ha tegyük fel, nem tudunk dönteni, hogy a Dancing Queent vagy a Singing in the raint dúdolnánk szívesebben a csillagfényes nyári éjszakában.

Aki korábban minden sikerelőadást megnézett már a Szabadtérin, az biztosan kíváncsi az új produkciókra. Nos, ilyen bérlet is váltható, ebben megtaláljuk Puccini gyönyörű operáját, a Toscát, az évad musicalbemutatóját, vagyis a Magyarországon még sosem látott A Notre Dame-i toronyőr című show-t és Shakespeare egy újabb frenetikus vígjátékát, a Vízkereszt, vagy amit akartok címűt.

A Quasimodo izgalmas, édes-bús kalandjairól szóló, látványos előadás, melyet a Budapesti Operettszínházzal közösen mutat be a Játékok, egyébként szinte mindegyik bérlettípusban szerepel, tehát megnézhetjük párban az ABBA-musicallel, a Toscával, az Ének az esőbennel és a Vízkereszttel is. A bérletekkel ráadásul most nemcsak a nyári Szabadtéri-élményt biztosíthatják az érdeklődők, hanem értékes ajándékokat, így a fesztiválról szóló albumokat, dvd-t vagy akár Szabadtéris pólót is hazavihetnek.

A legnagyobb meglepetés azonban azokat várja, akik a honlapon keresztül feliratkoztak vagy hétvégén feliratkoznak a Játékok hírlevelére. Jövő héten ugyanis egy speciális kódot tartalmazó üzenetet kapnak, amivel már csak elég gyorsnak kell lenniük és az értékes nyeremény is az övék lehet. A készlet erejéig minden tizedik, a Fesztivál Jegyirodában páros, A Notre Dame-i toronyőr előadást is tartalmazó bérletet vásárló és a kódra hivatkozó néző ugyanis plusz páros belépőt nyer a Budapesti Operettszínház egyik meglepetés előadására illetve két főre szóló szobaéjszakát a fővárosi Hotel Novotelbe.

A Szabadtéri-élmény sosem csak az előadásokról szól. Ez most hatványozottan igaz lehet!