Tereferéljen Mészáros Mihály színművésszel a Művész Kávéházban!

Idén is minden pénteken 17 órától egy-egy művésszel találkozhat, beszélgethet, fotózkodhat, tereferélhet bárki, aki betér a Jókai Színház Művész Kávéházába egy kávéra, teára, süteményre.

Az újesztendőt a Jászai-díjas Bartus Gyula kezdte meg, a programsorozat folytatásaként, január 13-án Mészáros Mihály színművésszel találkozhatnak az érdeklődők.

A siklósi születésű színművész már a középiskolás évei alatt a budapesti Pinceszínház tagja, amely amatőr színházi viszonylatban az ország egyik legjobbja volt. 1972-ben az Állami Déryné Színházban kezdte a pályáját, majd a Népszínházban játszott. 1983-tól a Jókai Színház, 1987–90-ben a Népszínház, 1990-től ismét a Jókai Színház tagja.

Negyvenöt éves pályafutása során igen sokféle szerepben mutatkozhatott meg, és alkotott maradandót. Vígjátékban és drámában, modern és klasszikus darabokban egyaránt sikerrel szerepelt. Könnyed játékstílus, természetes humor és egyéni elegancia jellemzi. Nagy népszerűségnek örvendő, fanyar humorral megformált emlékezetes alakításaival, karakterszerepek legendás megformálásával örökre belopta magát a közönség szívébe. Jelenleg a Macskajáték című Örkény-klasszikusban láthatják a nézők, Csermlényi Viktor szerepében.